Hodl.nl
Consensus Fund

Op uitnodiging vanaf € 25.000

Hodl.nl

Consensus Fund

Het Hodl.nl Consensus Fund richt zich op particuliere beleggers en ondernemingen die naar aanleiding van onze workshops, webinars blogs en/of podcasts de stap willen nemen om gespreid te beleggen in cryptocurrencies.

Het aan- en verkopen van participaties in het fonds gebeurt in euro’s*. In- en uittreden kan op maandelijkse basis. Bij de aankoop van de participaties wordt u opgenomen in het register en bent u samen met de andere participanten – naar rato van uw ingelegd bedrag – juridisch eigenaar.

Het fonds heeft een zogeheten long-bias, er wordt geen gebruik gemaakt van short posities, derivaten of andere vormen van hefboom.

Het Hodl.nl Consensus Fund is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer 50025133.

Intrinsieke waarde(NAV)

De intrinsieke waarde per participatie wordt maandelijks berekend op de laatste dag van de maand.

* In- en uittreden is ook mogelijk in andere valuta. Neem contact op met Hodl voor de mogelijkheden.

Cryptocurrency Blockchain (Light mode) Cryptocurrency Blockchain (Dark mode)

Investeringsstrategie

De Hodl.nl fondsen bieden een gespreide directe belegging in cryptocurrencies die worden geselecteerd op basis van fundamentele research ondersteund met technische analyse. De cryptocurrencies worden beoordeeld op meer dan 50 verschillende criteria en het aan- en verkoopproces wordt geoptimaliseerd met behulp van technische analyse. Ook maken we hierbij gebruik van algoritmische trading bots, die razendsnel 24 uur per dag 7 dagen per week transacties kunnen verrichten.

Specialiteit van Hodl.nl is het verlenen van blockchain services. Door het valideren van transacties, het onderhouden van het netwerk en verschaffen van liquiditeit genereren we extra inkomsten op basis van de cryptocurrencies waarin de fondsen beleggen.

Lees meer
Cryptocurrency Portfolio (Light mode) Cryptocurrency Portfolio (Dark mode)

Participatie kosten

Beheervergoeding
De beheerder vergoeding bedraagt 0,5% per kwartaal over het Belegd Vermogen. De beheervergoeding wordt maandelijks berekend en opgebouwd en wordt op kwartaalbasis uitgekeerd aan de beheerder.

Prestatievergoeding
De beheerder brengt een prestatievergoeding in rekening van 20% van het positief behaalde rendement na aftrek van de beheervergoeding. De prestatievergoeding wordt maandelijks berekend en uitgekeerd.

De prestatievergoedingen worden berekend op basis van de Intrinsieke Waarde en bedraagt 20% van de waardestijging van de Intrinsieke Waarde (NAV) ten opzichte van de vorige Intrinsieke Waarde (NAV) met inachtneming van de “High Water Mark”.

Safe storage of Cryptocurrency (Light mode) Safe storage of Cryptocurrency (Dark mode)

Veiligheid

Het bewaren van de cryptocurrencies gebeurt op de meest veilige manier die momenteel voorhanden is. Hodl.nl maakt als enige partij in Nederland gebruik van Ledger Vault, de meest betrouwbare industriële oplossing voor het offline opslaan van cryptocurrencies. Hieraan is een gecombineerde verzekering gekoppeld met een dekking tot € 150 miljoen.