Investeerder worden

Hoe word ik investeerder?

 

Investeren in een nieuwe activaklasse kan een spannend proces zijn, om u te helpen begrijpen welke stappen nodig zijn om deel te nemen in een van onze fondsen hebben we een kort overzicht voor u gemaakt.

 

1. Verdiep u in cryptocurrency

 

Voordat u investeert in een nieuw fonds, activum of financieel product, moet u zich verdiepen in wat studiemateriaal. Wat is een blockchain? Wat zijn cryptocurrencies? Waarom hebben ze waarde? Het is verstandig om een idee te hebben van wat het fonds doet waarin u belegt en waarom cryptocurrency op lange termijn waarde heeft. Geen zin in lezen? Plan een afspraak of webinar in zodat wij u een presentatie kunnen geven over de geschiedenis van crypto en de vele voordelen ervan! (Plan hier)

 

2. Beslis over het bedrag dat u wilt investeren

 

Hodl biedt twee verschillende fondsen aan; het Consensus fonds en het Genesis fonds. Ze hebben twee verschillende minimale investeringsbedragen namelijk €25.000 en €100.000. Bepaal zelf welk fonds precies bij je past en wat het exacte bedrag is dat je wilt investeren. Nadat u bent toegetreden tot het fonds is het uiteraard mogelijk om maandelijks extra fondsen toe te voegen.

 

3. Neem contact op met ons team

 

Neem contact op met een van onze teamleden nadat u heeft besloten dat u graag wilt investeren in cryptocurrency en weet met welk bedrag u wilt investeren. Nadat u contact met ons heeft opgenomen plannen wij een afspraak met u in, digitaal of op locatie, wat voor u het prettigst is. Op deze manier maken wij kennis met elkaar en kunnen wij u uitleg geven over alles wat wij doen en hoe het proces er precies uit zal zien.

 

4. Vul de nodige documentatie in

 

Nadat u een gesprek heeft gehad met een van onze teamleden, sturen wij u de documentatie die nodig is om deel te nemen in een van onze beleggingsfondsen. Op de volgende pagina vindt u een overzicht van deze documenten, zodat u een idee krijgt van de informatie die wij nodig hebben. Het is van essentieel belang dat deze documentatie nauwkeurig en volledig is wanneer u deze terugstuurt, aangezien wij moeten voldoen aan de AFM-regelgeving.

 

5. Maak het geld over naar onze bankrekening

 

Nadat wij al uw documentatie hebben gecontroleerd en deze juist en volledig blijkt te zijn, zullen wij u vragen het door u gekozen investeringsbedrag over te maken op onze bankrekening. Aangezien onze bank in Ierland is gevestigd, is een handmatige SEPA-overboeking vereist. Verdere instructies zullen u per e-mail worden toegezonden nadat de documentatie is voltooid. Nadat wij de fondsen hebben ontvangen, sturen wij u onmiddellijk een bevestigingsmail.

 

6. Berekening van de participaties ontvangen

 

Aan het einde van elke maand berekenen wij de Netto Asset Value (NAV) van onze fondsen. Op basis van dit berekenen wij hoeveel participaties u krijgt in ons beleggingsfonds. Samen met deze berekening ontvangt u ook uw inloggegevens, zodat u in onze portal uw exacte rendement kunt zien. U bent nu een officiële Hodler!

 

7. Blijf op de hoogte

 

Nu u toegang heeft tot de inlogportal kunt u inloggen wanneer u wilt om de voortgang van onze NAV te bekijken. We houden u op de hoogte met maandelijkse rapporten, diepgaande onderzoeken en blogs zodat u elke maand precies weet waar we mee bezig zijn. Klaar om mee te doen aan een van onze fondsen? Neem dan nu contact op met een van onze teamleden!

Hodl.nl

Maak een afspraak

 

Plan een afspraak in met een van onze teamleden om meer te leren over het investeer proces.

ContactBel ons op 085 06 07 077

Blijf op de hoogte

Leer meer over cryptocurrency en hoe de markt zich ontwikkeld door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.