Visie

Bedrijfsvisie

Hodl.nl streeft ernaar de meest professionele, betrouwbare en veiligste beleggingsfonds in cryptocurrencies in Nederland te worden.

We maken het voor beleggers eenvoudig om te beleggen in een gespreide portfolio van cryptocurrencies. We streven naar een optimaal rendement door een fundamentele selectie van lange termijn beleggingen in cryptocurrencies. Daarbovenop creëren we extra rendement met behulp van algoritmisch trading en het verlenen van blockchain services.

Educatie
Hodl.nl geeft verschillende workshops en trainingen op het gebied van blockchain en cryptocurrencies

  • Wat is blockchain en wat zijn cryptocurrencies
  • Cryptocurrencies in een moderne beleggingsportefeuille
  • Hoe kan ik mijn cryptocurrencies veilig bewaren

Wil je graag een keer een workshop, training of webinar bijwonen? Klik hier

Cryptocurrency markt visie

Blockchain technologie heeft zich in kort tijd ontwikkeld tot de meest veilige en betrouwbare manier om data op te slaan die versleuteld, onveranderbaar en altijd toegankelijk is en waarbij niet een centrale partij, maar alle partijen gezamenlijk eigenaar zijn van de data. Blockchain zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen goedkoper, efficiënter en veiliger worden. Cryptocurrencies zijn de digitale valuta die worden gebruikt om transacties te verrichten op de blockchain.

Cryptocurrencies hebben een zeer lage correlatie met alle andere activaklassen zoals aandelen, obligaties, grondstoffen, valuta en edelmetalen. Door cryptocurrencies toe te voegen aan een beleggingsportefeuille wordt de rendement risico verhouding sterk verbeterd. Zelfs een beperkte allocatie van 3% – 5% cryptocurrencies in een traditionele beleggingsportefeuille met aandelen en obligaties leidt al tot een aanzienlijke verbetering van de Sharp-ratio van meer dan 50%.