Waarom Cryptocurrency?

Waarom investeren in Cryptocurrency?

 

Waarom zou u Hodl gebruiken voor het investeren in cryptocurrency? Laten we beginnen met het beantwoorden van de hoofdvraag voordat we nadenken over de vraag of u überhaupt gebruik zou moeten maken van Hodl. Waarom zou u juist nu investeren in cryptocurrencies?

Financiële revolutie

 

De financiële wereld zoals we die kennen staat op het punt te transformeren. Het vertrouwen in het huidige financiële systeem is snel aan het verdwijnen. Centrale banken drukken grote hoeveelheden geld bij. Economieën worden kunstmatig ondersteund sinds de financiële crisis van 2008 en recente economische gebeurtenissen hebben de situatie verergerd. Een groeiend deel van de bevolking is zich ervan bewust dat het huidige centrale banksysteem niet oneindig kan blijven bestaan en verwacht dus een transitie van het financiële systeem.

Bitcoin

 

De eerste cryptocurrency, Bitcoin, werd precies om deze reden gecreëerd. Het werd uitgebracht na de financiële crisis van 2008 als een alternatief voor het huidige financiële systeem. Bitcoin is een wereldwijde gedecentraliseerde digitale munt zonder centrale bank of beheerder. Bitcoin kan worden verstuurd via het peer-to-peer Bitcoin netwerk zonder dat er tussenpersonen nodig zijn. Het heeft geen inflatie, is deelbaar in kleine hoeveelheden, en kan worden opgeslagen en gebruikt met een smartphone. Het vertrouwen in Bitcoin groeit snel, zoals blijkt uit het grote aantal bedrijven dat Bitcoin in hun bedrijfsprocessen opneemt.

Cryptocurrency-landschap

 

In de afgelopen jaren zijn er duizenden andere cryptocurrencies gelanceerd met verschillende technologische use-cases, zoals Ethereum, Ripple en Quant. Deze cryptocurrencies vertegenwoordigen de waarde van het bedrijfsmodel van de onderliggende blockchain. Investeren in deze bedrijfsmodellen bieden een nieuwe vorm van inkomen. Ze bieden een uitstekende risico-rendement verhouding en zijn een goede hedge tegen het huidige monetaire beleid. Het is een geweldige aanvulling op een traditionele beleggingsportefeuille, omdat een kleine allocatie rendementen kan bieden die groter zijn dan het normale rendement van de portefeuille.

Hodl.nl

Meer leren over cryptocurrency?

 

Boek een webinar of plan een afspraak in met een van onze teamleden om meer te leren over cryptocurrency of

ContactBel ons op 085 06 07 077

Blijf op de hoogte

Leer meer over cryptocurrency en hoe de markt zich ontwikkeld door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.