Waarom Hodl?

Waarom investeerders voor Hodl kiezen

 

Waarom zou u Hodl gebruiken voor het investeren in cryptocurrency? Bij Hodl is het onze missie om investeren gemakkelijk te maken. Wij bieden onze klanten een zeer gediversifieerde cryptocurrency-portfolio zonder dat zij genoodzaakt zijn om de markt constant te monitoren, onderzoek te doen of zelf te handelen.

Safe storage of Cryptocurrency (Light mode) Safe storage of Cryptocurrency (Dark mode)

Veiligheid

Eén van de belangrijkste aspecten in de cryptocurrency-industrie is veiligheid. Met cryptocurrency ligt een fout of probleem zo om de hoek. Door ons in te schrijven bij de Nederlandse financiële toezichthouder (AFM) hebben wij de eerste stappen gezet om een goed gereguleerd beleggingsfonds te creëren. Wij volgen de regels die de AFM ons oplegt en zijn transparant en open over onze fondsprestaties. Daarnaast hebben wij gestroomlijnde bedrijfsprocessen die door externe partijen worden
gecontroleerd. Doordat we meerdere digitale autorisatie setups en
risicobeheer hebben ingebouwd in onze processen zijn we er zeker van dat uw investeringen veilig zijn. Voor verdere bescherming hebben onze funds een op maat gemaakte misdaadverzekering tot $150 miljoen.

Lees meer over Ledger Vault
Cryptocurrency Statistics (Light mode) Cryptocurrency Statistics (Dark mode)

Unieke beleggingsstrategie

 

Om voor een investering in cryptocurrencies een zo goed
mogelijk rendement te creëren voor onze investeerders maken we gebruik van drie fundamenten. Allereerst handelen we actief in cryptocurrencies door fundamentele en technische analyse te gebruiken om trends en nieuwe projecten te ontdekken. Door diepgaand onderzoek te doen, beheren en herbalanceren we onze portefeuille actief om markttrends op te pikken. Ten tweede wijzen we een deel van het fonds toe aan onze algoritmische trading bots. Deze bots handelen op basis van microschommelingen in de prijs en kunnen een stabiel rendement creëren tijdens elke marktsituatie. Tenslotte bestemmen wij een deel van onze portefeuille voor DeFi (Decentralized Finance) diensten. Met de totale hoeveelheid activa die wij beheren, bieden DeFi mechanismen zoals staking, het runnen van nodes en het verschaffen van liquiditeit lucratieve beloningen en een gestaag inkomen.

Lees meer over onze strategie
Cryptocurrency Blockchain Network Cryptocurrency Blockchain Network

Moeiteloos investeren

 

Een van de geweldige dingen over cryptocurrency is dat iedereen zijn eigen bank kan zijn. Toegang tot deze nieuwe activaklasse en meer ingewikkelde financiële instrumenten binnen de sector zijn relatief eenvoudig. Echter, voor veel beleggers is de hoeveelheid onderzoek, tijd en moeite die ze moeten besteden aan het monitoren en handelen in de markt gewoon te veel. Is dit het juiste moment om in cryptocurrencies te gaan investeren? Hoe koop ik cryptocurrencies? Zijn mijn munten veilig? Hoe herken ik een goede munt? Een kleine greep uit de vragen die we regelmatig krijgen tijdens onze workshops en webinars. Ze illustreren waar beleggers mee worstelen bij het investeren in cryptocurrencies. Hodl biedt een gemakkelijke optie voor beleggers om toegang te krijgen tot een gediversifieerde cryptocurrency portefeuille.

Maak een afspraak

Hodl.nl

Maak een afspraak

ContactBel ons op 085 06 07 077

Blijf op de hoogte

Leer meer over cryptocurrency en hoe de markt zich ontwikkeld door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.