Investeerder worden

Hoe word ik investeerder?

Investeren in een nieuwe activaklasse kan een spannend proces zijn. Om u te helpen begrijpen welke stappen nodig zijn om deel te nemen in één van onze cryptocurrency fondsen hebben we een kort overzicht voor u gemaakt.

Hoe investeer ik in cryptocurrency

1. Verdiep u in cryptocurrency

Voordat u investeert in een nieuw fonds, activum of financieel product, raden wij u aan u te verdiepen in wat studiemateriaal. Wat is een blockchain? Wat zijn cryptocurrencies? Waarom hebben ze waarde? Het is verstandig om een idee te hebben van wat het fonds doet waarin u belegt en waarom cryptocurrency op lange termijn waarde heeft. 

Lees hier meer over hoe u het beste in cryptocurrency kunt beleggen.

Beleggen in cryptocurrency stappenpplan

2. Beslis over het bedrag dat u wilt investeren

Bepaal zelf welk risicoprofiel precies bij u past en wat het exacte bedrag is dat u wilt investeren in een van onze fondsen. Nadat u bent toegetreden tot het fonds is het maandelijks mogelijk om uw inleg te verhogen of uw rendement op te nemen. Hierdoor ervaart u de vrijheid van het beleggen bij Hodl.

Lees hier meer over welke vorm van cryptocurrency beleggen het beste bij u past.

3. Neem contact op met ons team

Neem contact op met één van onze teamleden nadat u heeft besloten dat u graag wilt investeren in cryptocurrency en weet met welk bedrag u wilt investeren. Nadat u contact met ons heeft opgenomen plannen wij een afspraak met u in, digitaal of op locatie, wat voor u het prettigst is. Op deze manier maken wij kennis met elkaar en kunnen wij u uitleg geven over alles wat wij doen en hoe het proces er precies uit zal zien.

U kunt hier contact met ons opnemen.

4. Vul de nodige documentatie in

Nadat u een gesprek heeft gehad met één van onze teamleden, sturen wij u de documentatie toe die nodig is om deel te nemen in één van onze beleggingsfondsen. Het is van essentieel belang dat deze documentatie nauwkeurig en volledig is wanneer u deze terugstuurt, aangezien wij moeten voldoen aan de AFM-regelgeving.

Op deze pagina vindt u een overzicht van de documentatie.

5. Maak het geld over naar onze bankrekening

Nadat wij al uw documentatie hebben gecontroleerd en deze juist en volledig blijkt te zijn, zullen wij u vragen het door u gekozen investeringsbedrag over te maken op onze bankrekening. Aangezien onze bank in Ierland is gevestigd, is een handmatige SEPA-overboeking vereist. Verdere instructies zullen u per e-mail worden toegezonden nadat de documentatie is voltooid. Nadat wij de overboeking hebben ontvangen, sturen wij u onmiddellijk een bevestigingsmail.

Participaties cryptocurrency beleggen berekenen

6. Berekening van de participaties ontvangen

Aan het einde van elke maand berekenen wij de Netto Asset Value (NAV) van onze fondsen. Op basis hiervan berekenen wij hoeveel participaties u krijgt in ons beleggingsfonds. Samen met deze berekening ontvangt u ook uw inloggegevens, zodat u in onze portal uw exacte rendement kunt zien. U bent nu een officiële Hodler!

Log hier in.

Resultaten cryptocurrency beleggen bekijken portal

7. Blijf op de hoogte

Nu u toegang heeft tot het inlogportal kunt u inloggen wanneer u wilt om de voortgang van onze NAV te bekijken. We houden u op de hoogte met maandelijkse rapporten, diepgaande onderzoeken en blogs zodat u elke maand precies weet waar we mee bezig zijn.

Klaar voor de stap?

Laat dan uw gegevens achter via het onderstaande formulier. Wij nemen contact met u op om samen een nadere kennismaking te plannen wanneer het u uitkomt.