joe
Pattern Ventures

Durfkapitaal voor startende crypto en blockchain projecten


Bij Hodl Ventures streven we ernaar de juiste projecten te ondersteunen in hun Web3 avontuur. Dit doen we door het bieden van de beste begeleiding, een breed netwerk en de nodige financiering.

Bij Hodl ondersteunen we startende projecten met een langetermijnvisie.


Zoals mogelijk al uit onze naam blijkt, streven we ernaar om startende projecten te ondersteunen op de lange termijn. De kern van onze investeringsthesis bestaat dan ook uit het aangaan van duurzame relaties, waarbij we veelbelovende projecten ondersteunen van een vroeg stadium tot aan een succesvolle lancering. Samen ontwikkelen we de crypto-industrie.

Hodl Ventures

Onze unieke propositie

Img 7

Strategische introducties

Door ons uitgebreide netwerk en nauwe betrokkenheid met onze partners verbinden wij startups met de juiste leiders in de cryptocurrency-industrie.

Startkapitaal allocatie

Met onze langetermijnstrategie veranderen we de aanpak van een traditionele venture capitalist. Dit ontwikkelde zich tot de kern van onze investeringsthesis.

Adviserende diensten

Wij adviseren teams over een aantal essentiële onderwerpen: tokenomics, product-markt fit, partnership development en community building.

On-chain analyse

Hodl maakt gebruik van blockchain-data om startende projecten te helpen bij het versnellen van hun groei door on-chain gedragspatronen te analyseren onder de tokenhouders.

Een greep uit ons portfolio: