joe
Pattern Ventures

Durfkapitaal voor innovatieve crypto- en blockchain start-ups


Hodl Ventures vertegenwoordigt met trots de durfkapitaal tak van Hodl Group. Wij bieden professionele beleggers toegang tot early-stage investeringen in de cryptocurrency projecten die de toekomst van de markt vorm zullen geven.

Onze Venture Capital strategie opent deuren voor beleggers die vroegtijdig willen investeren in de meestbelovende blockchain start-ups.


Samenwerking op lange termijn is het primaire onderdeel van onze investeringsfilosofie. We zoeken naar projecten met een duidelijke langetermijnvisie en helpen ze slagen met de nodige financiering, advies en relaties.

Hodl Ventures

Onze unieke propositie

Img 7

Unieke mogelijkheden

De durfkapitaalsector biedt tal van kansen, maar is voor de individuele professionele belegger lastig toegankelijk. Met onze strategie verlagen wij de drempel voor professionele beleggers, family offices en vermogensbeheerders.

Boutique investeringen

Door de jaren heen zijn de meeste Venture Capital-fondsen in termen van kapitaal te groot geworden. Hierdoor wordt het lastig om in de eerste investeringsrondes van een start-up deel te nemen. Door onze exclusiviteit kan onze strategie inspelen op deze unieke kansen en deelnemen aan de eerste rondes.

Europees gereguleerd

Dankzij onze Europese uitvalsbasis werkt Hodl Ventures volgens gereguleerde structuren. Wij voldoen aan de laatste wet- en regelgeving en hanteren de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid. Het belang van onze participanten staat hierin altijd voorop.

Een greep uit ons portfolio: