Over ons

Hodl founding team Hodl founding team

Ons verhaal

Hodl werd in 2017 opgericht om investeerders kennis te laten maken met Bitcoin, Cryptocurrency en Blockchain technologie door middel van workshops en seminars. Toen de belangstelling voor deze nieuwe beleggingscategorie toenam, werd een nieuwe dienst gelanceerd. Beleggers werden door het hele cryptocurrency-investeringsproces geleid: Kopen, verkopen, cryptocurrencies opslaan in een veilige portemonnee, ‘Private Coaching’ dekte het allemaal.

Door onze ervaring in traditioneel vermogensbeheer, data analytics en cryptocurrency te combineren, konden we in hoog tempo opschalen en de efficiëntie van onze coaching verhogen. In de jaren die volgden bouwden we een uitgebreid netwerk op binnen de industrie, optimaliseerden we onze beleggingsstrategie en begonnen we met de ontwikkeling van de trading bots die vandaag de dag voor de fondsen worden gebruikt.

In 2020 werd het voor fondsen die investeerden in deze nieuwe beleggingscategorie mogelijk om zich te registreren bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Het team is direct begonnen met het voorbereiden van het papierwerk en heeft binnen een paar maanden het registratieproces afgerond. Wij zijn er enorm trots op dat wij als één van de eerste beleggingsondernemingen een AFM registratie hebben ontvangen voor onze Genesis en Consensus fondsen. Sindsdien zijn we erin geslaagd om onze fondsen te laten groeien en zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze dienstverlening te verbeteren.

Lees meer over Hodl
Hodl cryptocurrency beleggen Hodl cryptocurrency beleggen

Onze kernwaarden

Bij Hodl hebben we een set kernwaarden die onze klanten van ons mogen verwachten, onze medewerkers uitstralen en onze partners respecteren.

Betrouwbaar
Wij geloven in cryptocurrencies en in de grote voordelen die ze deze met zich meebrengen. Net als de blockchain stellen wij alles in het werk om betrouwbaar, eerlijk en transparant te zijn in alles wat we doen.

Nauwkeurig
Onze investeerders vertrouwen ons hun investeringen toe en wij zorgen daar met de grootste zorg voor. We onderzoeken, analyseren en controleren elke keuze die we maken en handelen daarnaar.

Nieuwsgierig
Zonder nieuwsgierigheid zou Hodl niet bestaan. Het is wat ons allemaal in de eerste plaats in de wereld van cryptocurrency heeft gebracht. We willen dat onze medewerkers op zoek gaan naar nieuwe en interessante mogelijkheden voor het bedrijf en deze geweldige bevindingen met u delen.

Toegankelijk
We begrijpen dat u overweldigd kunt zijn door deze nieuwe en dynamische markt; wij zijn daar ook geweest. Daarom willen we zo toegankelijk mogelijk zijn voor al onze stakeholders. Heeft u een vraag waar u graag het antwoord op wilt weten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Lees meer over Hodl

Ons team

Board

Maurice Mureau
CEO

• 25 jaar ervaring in Vermogensbeheer
• Voormalig Fonds Manager bij Merit Capital Antwerpen & London
inclusief 5-sterren Morningstar fonds
• Investment Manager Vastrentende waarden
• Oxford Said Business School Fintech

Nick Friedrich
COO

• Cryptocurrency Trader sinds 2012
• Voormalig Forex-handelaar
• Ontwikkelaar van algoritmische trading bots
die 24/7 geautomatiseerd handelen
• Adviseur van verschillende startups met blockchain-technologie

Peter van Dam
CFO

• Voormalig innovatiemanager voor verschillende internationale data-analysebedrijven
• Organisatie van cybersecurity-evenementen in samenwerking met Nokia en Dell
• Onderdeel van projecten van de Europese Commissie ter bevordering van Innovatieve financiering

Team

Axel Macro
Chief Legal Officer

• Meer dan 30 jaar ervaring als advocaat
• 6 jaar Chief Legal Officer bij DPA Group
• Serial entrepreneur and investor

Hodl.nl

Leer ons beter kennen!

 

Plan een afspraak in met een van onze teamleden om meer te leren over uw investeringsmogelijkheden

ContactBel ons op 085 06 07 077

Blijf op de hoogte

 

Leer meer over cryptocurrency en hoe de markt zich ontwikkeld door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.