Beleggingsstrategie

Safe storage of Cryptocurrency Light Safe storage of Cryptocurrency (Dark mode)

Veiligheid

 

Bij Hodl bieden we gediversifieerde beleggingsfondsen aan, die op basis van meerdere facetten rendement creëren voor onze klanten. Als we het hebben over onze beleggingsstrategie lijkt veiligheid niet per se te passen bij de cryptocurrency markt. Toch zou veiligheid de basis moeten zijn van alles wat met crypto te maken heeft. Om veiligheid te bieden hebben we Ledger Vault geïmplementeerd, een zeer veilige methode om onze cryptocurrencies op te slaan. Deze cryptocurrencies worden bewaard in zogeheten cold storage. Dit is een methode waarbij munten worden opgeslagen op apparaten zonder internetverbinding. In de Ledger Vault slaan wij onze Hodl portefeuille op, de munten die wij voor langere tijd willen aanhouden.

Cryptocurrency Statistics (Light mode) Cryptocurrency Statistics (Dark mode)

Actief Portfolio Beheer

Elke dag zijn onze traders bezig met het beheren van de beleggingsportefeuilles. De fondsen worden voortdurend opnieuw gebalanceerd, gewijzigd en vernieuwd. Er zijn een aantal factoren die we meewegen om te beslissen hoe we onze portefeuille aanpassen aan de staat van de markt. In de eerste plaats maken wij voortdurend een technische analyse van elk van onze activa. Wanneer bepaalde tendensen op de markt opduiken, kan het aantrekkelijk zijn om onze beleggingen om andere posities in te nemen. Ten tweede zijn we altijd op zoek naar nieuwe beleggingsmogelijkheden.

Bij het zoeken naar nieuwe cryptocurrencies beginnen we eerst met het zoeken naar een realistische use-case van deze munten. Een realistische use-case houdt in dat er een probleem is, waarop de desbetreffende cryptocurrency een realistische oplossing wil bieden. Vervolgens is het tijd om te kijken naar de tokenomics van een project, wat crypto-jargon is voor hoe de token wordt gebruikt in het blockchain-ecosysteem. Verder kijken we naar sociale statistieken, exchange listings en vele andere factoren. Een deel van deze diepgaande analyses vindt u terug in onze research sectie.

Cryptocurrency Blockchain Network Cryptocurrency Blockchain Network

Algoritmische Trading Bots

 

Cryptocurrency is een 24-uurs markt, en ook al werken onze traders verschrikkelijk hard, ze moeten ook slapen. Gelukkig hebben wij, speciaal bestemd voor cryptocurrencies, onze eigen trading bots ontwikkeld die het mogelijk maken om optimaal te handelen en 24 uur per dag extra rendement te genereren. Trading bots winnen aan populariteit en dat is niet voor niets; ze slapen niet, hebben geen emoties en zullen zonder enige twijfel de vastgestelde strategie volgen. Met kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning, blijven de bots zichzelf slimmer maken.

Cryptocurrency Blockchain (Dark mode)

DeFi Diensten (Decentralized Finance)

 

DeFi, ook wel bekend als Decentralized Finance biedt veel mogelijkheden in de wereld van cryptocurrency. Voor de meeste reguliere beleggers zijn deze diensten te ingewikkeld, niet winstgevend en vergen te veel onderhoud. Echter, bij gebruik van een grote bedragen beginnen deze DeFi mechanismen erg interessant te worden. Dus, wat doen deze DeFi diensten precies?

Hodl runt nodes voor een select aantal cryptocurrencies. Een node versterkt de veiligheid van een blockchain. Voor het runnen van nodes worden beloningen gegeven in de vorm van de cryptocurrencies van het desbetreffende ecosysteem. Staking berust op een soortgelijk principe, door je cryptocurrency te staken versterk je het netwerk en ook hiervoor word je beloond. Een andere dienst waar gebruik van word gemaakt is het verschaffen van liquiditeit voor bepaalde munteenheden. Door liquiditeit te verschaffen help je de community met het creëren van gezond vraag en aanbod. Tot slot is een klein deel van de DeFi diensten gericht op Airdrops. Airdrops zijn gratis tokens die worden uitgedeeld aan alle token houders. Alle bovengenoemde tools worden ingezet om, buiten de koersfluctuaties van de cryptocurrencies zelf, een constant rendement te genereren.

Hodl pyramide Hodl pyramide

HODL portfolio

 

Al met al bestaat onze portfolio uit drie lagen van cryptocurrency: Ten eerste hebben we de lange termijn holdings. Dit zijn munten die bewezen hebben veerkrachtig en zeer liquide zijn. Deze munten zullen permanent in onze portefeuille blijven en omvatten munten zoals Bitcoin en Ethereum. De tweede laag bestaat uit cryptocurrencies met een technologische toepassing, welke zijn ontwikkeld door gerenommeerde teams. Deze cryptocurrencies hebben tevens praktische use-cases laten zien en hebben een groot potentieel. Deze munten zullen voor de lange termijn in onze portefeuille blijven.

Tot slot hebben wij onze derde laag die slechts voor een beperkt deel van onze portefeuille wordt ingezet: Dit deel bevat speculatieve cryptocurrencies die we hebben onderzocht, en waarvan we denken dat deze op korte termijn winst zullen genereren. Met ons actieve portefeuillebeheer, onze algoritmische trading bots, en met opbrengst genererende DeFi diensten groeien we voortdurend en passen we onze portefeuille voortdurend aan om optimale rendementen te realiseren.
 
Meer over de fondsen
 

Hodl.nl

Leer ons beter kennen!

Plan een afspraak in met een van onze teamleden om meer te leren over uw investeringsmogelijkheden

ContactBel ons op 085 06 07 077

Blijf op de hoogte

Leer meer over cryptocurrency en hoe de markt zich ontwikkeld door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.