joe

Onze fondsen optimaliseren een bewezen beleggingsstrategie voor cryptocurrency

De Hodl fondsen zijn opgebouwd volgens de bekende bottom-up strategie. Zo profiteren onze beleggers van de exposure aan een brede selectie cryptocurrency volgens een uitstekende risico-rendementsverhouding. Dit rendement optimaliseren we verder via onze algoritmische trading bots en verschillende cryptocurrency services.

View

Volgens een traditionele formule

Hodl bottom up cryptocurrency investment strategy

De foundation

De foundation is de basis van het portfolio en vormt het belangrijkste gedeelte van de beleggingen. Deze basis bestaat uit gerenommeerde cryptocurrencies waar een technologie achter zit die zich reeds bewezen heeft. De digitale valuta die hiervoor worden opgenomen kenmerken zich door goede liquiditeit, noteringen op meerdere exchanges en een bewezen markt reputatie.

De floor

De floor bestaat uit cryptocurrencies met een technologische toepassing en/of onderliggende blockchain die is ontwikkeld door bekende teams, die praktische toepassingsmogelijkheden hebben en een groot groeipotentieel laten zien.

De top

De top vormt een beperkt deel van het portfolio en bevat speculatieve cryptocurrencies waarvan het businessmodel zich nog moet bewijzen en waarvan de analisten sterke groei verwachten.

Vertrouw op een ervaren team en de laatste technologieën

Deskundig analisten team

Onze analisten zijn dagelijks bezig met het balanceren, wijzigen en vernieuwen van onze beleggingsportefeuilles. Zo anticiperen we op de laatste marktbewegingen, trends en ontwikkelingen.

Onze jarenlange ervaring in de traditionele beleggingswereld en de grondige kennis van cryptocurrency stelt ons in staat tijdig in- en uit te schalen.

Algoritmische trading bots

Om te profiteren van de volatiliteit en 24/7 beschikbaarheid van de branche, hebben wij onze algoritmische trading bots ontwikkeld. Met deze algoritmes kunnen we verschillende strategieën inzetten die zijn afgestemd op de marktomstandigheden van dat moment.

Met behulp van een toegewijd team van developers worden onze algoritmes dagelijks efficiënter, waardoor de fondsen optimaal kunnen profiteren van de prijsfluctuaties in zowel een opwaartse als neergaande markt.

Decentralized finance diensten

Om onze rendementen te optimaliseren, maken de Hodl Fondsen gebruik van verschillende diensten voor Decentralized Finance (DeFi). Deze diensten waarborgen en ondersteunen de mogelijkheid om cryptocurrencies te verhandelen en decentraliseren tevens diverse diensten van traditionele financiën.

Ook maken gebruik de Hodl fondsen gebruik van verschillende methodieken zoals staking en airdrops en draaien software voor nodes en gateways, die op hun beurt extra rendement genereren voor onze fondsen.

Genesis Fund
Een gediversifieerde belegging in cryptocurrency voor instituten, family offices en particulieren.
NAV 
YTD 
Sinds oprichting 
Oracle Fund

Dit fonds is gesloten voor nieuwe beleggers.

NAV 
YTD 
Sinds oprichting 
Consensus Fund

Dit fonds is gesloten voor nieuwe beleggers.

NAV 
YTD 
Sinds oprichting