joe

Onze fondsen optimaliseren een bewezen beleggingsstrategie voor cryptocurrency

De Hodl fondsen zijn opgebouwd volgens de bekende bottom-up strategie. Zo profiteren onze beleggers van de exposure aan een brede selectie cryptocurrency volgens een uitstekende risico-rendementsverhouding. Dit rendement optimaliseren we verder via onze algoritmische trading bots en verschillende cryptocurrency services.

View

Volgens een traditionele formule

Hodl bottom up cryptocurrency investment strategy

De foundation

De foundation is de basis van het portfolio en vormt het belangrijkste gedeelte van de beleggingen. Deze basis bestaat uit gerenommeerde cryptocurrencies waar een technologie achter zit die zich reeds bewezen heeft. De digitale valuta die hiervoor worden opgenomen kenmerken zich door goede liquiditeit, noteringen op meerdere exchanges en een bewezen markt reputatie.

De floor

De floor bestaat uit cryptocurrencies met een technologische toepassing en/of onderliggende blockchain die is ontwikkeld door bekende teams, die praktische toepassingsmogelijkheden hebben en een groot groeipotentieel laten zien.

De top

De top vormt een beperkt deel van het portfolio en bevat speculatieve cryptocurrencies waarvan het businessmodel zich nog moet bewijzen en waarvan de analisten sterke groei verwachten.

Onze fondsen worden dagelijks geherbalanceerd volgens de laatste inzichten

Deskundig analisten team

Onze analisten zijn dagelijks bezig met het balanceren, wijzigen en vernieuwen van onze beleggingsportefeuilles. Zo anticiperen we op de laatste marktbewegingen, trends en ontwikkelingen.

Onze jarenlange ervaring in de traditionele beleggingswereld en de grondige kennis van cryptocurrency stelt ons in staat tijdig in- en uit te schalen.

Algoritmische trading bots

Om te profiteren van het dynamische karakter van de cryptocurrency markt, hebben wij onze eigen algoritmische trading bots ontwikkeld. Onze trading bots zijn 24/7 actief en schalen posities in en uit op het meest efficiënte moment.

Door kunstmatige intelligentie (AI) en machinaal leren worden ze met de dag slimmer, waardoor de fondsen kunnen profiteren van de prijsschommelingen van deze volatiele markt.

Decentralized finance diensten

Ook maken de Hodl fondsen gebruik van verschillende Decentralized Finance (DeFi) diensten. Deze dienstverlening waarborgt en ondersteund de verhandelbaarheid van cryptocurrency en decentraliseert tevens verschillende services uit de traditionele financiële wereld.

Zo zetten wij processen in als staking, airdrops en het draaien van software voor nodes & gateways welke in ruil extra rendement realiseren voor onze fondsen.

Genesis Fund
Een gediversifieerde belegging in cryptocurrency voor instituten, family offices en particulieren.
NAV 
YTD 
Sinds oprichting 
Hodl Artemis

Een nieuw beleggingsproduct voor de startende cryptocurrency belegger.

NAV 
YTD 
Sinds oprichting 
Oracle Fund

Dit fonds is gesloten voor nieuwe beleggers.

NAV 
YTD 
Sinds oprichting 
Consensus Fund

Dit fonds is gesloten voor nieuwe beleggers.

NAV 
YTD 
Sinds oprichting