Waarom Cryptocurrency?

Waarom investeren in Cryptocurrency?

 

Waarom zou u Hodl gebruiken voor het investeren in cryptocurrency? Laten we beginnen met het beantwoorden van de hoofdvraag voordat we nadenken over de vraag of u überhaupt gebruik zou moeten maken van Hodl. Waarom zou u juist nu investeren in cryptocurrencies?

Performance Hodl cryptocurrency beleggingsfonds Performance Hodl cryptocurrency beleggingsfonds

Financiële revolutie

 

De financiële wereld zoals we die kennen staat op het punt te transformeren. Het vertrouwen in het huidige financiële systeem is snel aan het verdwijnen. Centrale banken drukken grote hoeveelheden geld bij. Economieën worden kunstmatig ondersteund sinds de financiële crisis van 2008 en recente economische gebeurtenissen hebben de situatie verergerd. Een groeiend deel van de bevolking is zich ervan bewust dat het huidige centrale banksysteem niet oneindig kan blijven bestaan en verwacht dus een transitie van het financiële systeem.

Waarom beleggen in cryptocurrency? Waarom beleggen in cryptocurrency

Bitcoin

De eerste cryptocurrency, Bitcoin, werd precies om deze reden gecreëerd. Deze currency werd uitgebracht na de financiële crisis van 2008 als een alternatief voor het huidige financiële systeem. Bitcoin is een wereldwijde gedecentraliseerde digitale munt zonder centrale bank of beheerder. Bitcoin kan worden verstuurd via het peer-to-peer Bitcoin netwerk zonder dat er tussenpersonen nodig zijn. Bitcoin gebruikt een deflationair model, is deelbaar in kleine hoeveelheden, en kan worden opgeslagen en gebruikt met een smartphone. Het vertrouwen in Bitcoin groeit snel, zoals blijkt uit het grote aantal bedrijven dat Bitcoin in hun bedrijfsprocessen opneemt.

Cryptocurrency-landschap

In de afgelopen jaren zijn er duizenden andere cryptocurrencies gelanceerd met verschillende technologische use-cases, zoals Ethereum, Ripple en Quant. Deze cryptocurrencies vertegenwoordigen de waarde van het bedrijfsmodel van de onderliggende blockchain. Investeren in deze bedrijfsmodellen biedt een nieuwe vorm van inkomen. Zo is er sprake van een uitstekende risico-rendement verhouding, en tevens zijn cryptocurrencies een goed tegenwicht voor het huidige monetaire beleid. Ze zijn een geweldige aanvulling op uw portfolio omdat een kleine allocatie in deze currencies rendementen kan bieden die groter zijn dan het gemiddelde rendement van traditionele beleggingsportefeuilles.

Benieuwd naar onze beleggingsstrategie?

Onze strategie

Hodl.nl

Meer leren over cryptocurrency?

 

Boek een webinar of plan een afspraak in met een van onze teamleden om meer te leren over cryptocurrency of

ContactBel ons op 085 06 07 077

Blijf op de hoogte

Leer meer over cryptocurrency en hoe de markt zich ontwikkeld door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.