joe

Hodl Group geniet strategische investering van Dutchyard

Hodl Team
Hodl Team
14 juli 2023

Rotterdam, 14 juli 2023 – Dutchyard, het investeringsbedrijf van de Nederlandse ondernemer Iwert Dijkema, heeft vandaag aangekondigd dat het een strategische investering heeft gedaan in de Hodl Group. Dutchyard is gespecialiseerd in durfkapitaal, vastgoed, de aandelenmarkt en cryptocurrency. De Hodl Group is een toonaangevend cryptocurrency beleggingsfonds en beheert fondsen in Nederland, Luxemburg, Spanje en Gibraltar.

Sinds het succes van de Nederlandse Hodl-fondsen is het bedrijf uitgegroeid tot een organisatie met internationale ambities. De strategische investering en betrokkenheid van Dutchyard zullen een versnelling teweegbrengen in de internationale ontwikkeling van het bedrijf. Samen met Dutchyard zet Hodl Group de volgende stap om professionele en institutionele beleggers blootstelling te bieden aan de cryptocurrency sector.

Sinds 2018 heeft Dutchyard een cruciale rol gespeeld in het ondersteunen van organisaties zoals Fangage, Bidmath en Your Crypto Capital. Dankzij de betrokkenheid van Dutchyard, hebben deze bedrijven de mogelijkheid gekregen om hun bedrijven verder te ontwikkelen. De belangrijkste missie van Dutchyard is om te investeren in innovatieve concepten, een ondernemende mentaliteit te bevorderen en te profiteren van opkomende megatrends die ons dagelijks leven zullen vormgeven.

Hodl Group geniet strategische investering van Dutchyard

Michael Vilsterman, CEO van Dutchyard: ‘’Dutchyard Investments en Hodl zijn trots om samen te werken met de gemeenschappelijke visie om wereldwijd de leidende cryptocurrency vermogensbeheerder te worden. Samen grijpen we kansen in het steeds groeiende crypto landschap en geven we onze investeerders toegang tot een interessant potentieel. Met een uitstekend team streven we ernaar om vermogensbeheer in de crypto wereld te revolutioneren en beleggers te ondersteunen in het snelle veranderende economische landschap."

Maurice Mureau, CEO van Hodl Group: " We zijn verheugd om Dutchyard te verwelkomen in onze verdere internationale expansie. In de afgelopen jaren is de visie van Hodl geleidelijk uitgebreid van de Nederlandse markt naar de wereldwijde markt en we zijn erg blij dat een organisatie als Dutchyard, met een bewezen staat van dienst, zich bij ons aansluit tijdens onze uitbreiding."

Over Hodl

Sinds de oprichting in 2017 heeft Hodl Group honderden beleggers geholpen met hun belegging in cryptocurrency. Hodl Funds bundelt meer dan 25 jaar ervaring in traditioneel vermogensbeheer met ruim een decennium aan expertise in de cryptocurrency sector. Met fondsen in Nederland, Luxemburg, Spanje en Gibraltar biedt het blootstelling aan cryptocurrency met een geoptimaliseerde beleggingsstrategie. De Hodl Fondsen volgen een traditionele bottom-upstrategie en zijn geoptimaliseerd met zelfontwikkelde algoritmische tradingbots. De fondsen worden beschermd door beveiligingsmaatregelen van institutioneel niveau en voldoen aan de laatste eisen van wet- en regelgevers.

Naast de fondsen bestaat de Hodl Group uit Hodl Ventures en Hodl Research. Hodl Ventures is de durfkapitaaltak die zich richt op het ondersteunen van startende cryptocurrency en blockchain startups. Hodl Research is toegewijd aan het leveren van marktonderzoek om kennis te delen met anderen. Met al deze onderdelen streeft Hodl Group ernaar om investeringen in cryptocurrency succesvol te maken, terwijl de ontwikkeling van het ecosysteem wordt bevorderd.

SHARE THIS ARTICLE