joe

Hodl integreert Ledger Enterprise Solutions

Hodl Team
Hodl Team
14 juni 2021

Hodl x Ledger


Hodl is een samenwerking aangegaan met Ledger Enterprise Solutions om een betrouwbare, transparante en veilige oplossing te bieden voor de bescherming van de cryptocurrencies van onze beleggers. Wij profiteren van de end-to-end beveiligingsinfrastructuur van Ledger Vault, terwijl we toch de volledige controle houden over onze activa zonder concessies te doen aan snelheid, flexibiliteit en governance. Alle klanten van Ledger Enterprise Solutions, inclusief Hodl, profiteren van een op maat gemaakt verzekeringsprogramma tegen criminaliteit dat investeringen verzekert tot een bedrag van 150 miljoen dollar.

Alexandre Lemarchand, Vice President van Global Sales & Partnerships bij Ledger Enterprise Solutions, verklaarde: “We verwelkomen het Hodl investeringsteam en zijn groeiende portefeuille in het Ledger Enterprise Solutions netwerk, en kijken uit naar toekomstige samenwerking om digitale activa veilig te institutionaliseren.”

We zijn enorm blij met Ledger en kijken ernaar uit om samen te werken bij toekomstige inspanningen. Lees hier meer over deze samenwerking.

Ontvang onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen de cryptocurrency markt.

SHARE THIS ARTICLE