joe

True Asset Fund II fuseert met Hodl

Hodl Team
Hodl Team
25 januari 2023

In januari 2023 is True Asset Fund II (TAF) officieel onderdeel geworden van de Hodl Group. Door onze gezamenlijke kennis en expertise te combineren, zetten we een volgende stap in de groei van onze organisatie. TAF is een in Nederland gevestigd Crypto/Web3 investeringsfonds dat is opgericht in mei 2021. Het fonds hanteert een buy-and-hold strategie en is net als Hodl opgericht om beleggers veilig en eenvoudig te laten beleggen in de opkomende cryptocurrency markt.

De naam van het True Asset fonds komt voort uit de onderliggende visie op de markt. Met True wordt de nadruk op eerlijkheid, transparantie en nauwkeurigheid gelegd, cruciale elementen in de financiële markt. Met Asset wordt de overtuiging gedeeld dat cryptocurrencies een onderdeel horen te zijn in een moderne beleggingsportefeuille.

Hodl en TAF delen het geloof in de lange termijn toekomst van de cryptocurrency sector. Zo hanteert TAF een buy-and-hold strategie en ligt bij Hodl de nadruk op onze long-only strategie. Binnen beide organisaties heerst eenzelfde visie, aanpak en cultuur, waardoor de organisaties goed op elkaar aansluiten. Maurice Mureau, CEO van Hodl Group: "We zijn erg blij om onze nieuwe partners van True Asset Fund te verwelkomen binnen Hodl. Met de komst van TAF wordt de kennis en ervaring binnen het team verder uitgebreid, iets dat nog altijd erg lastig is in de relatief jonge en kleine cryptocurrency sector.”

True Asset Fund fuseert met Hodl Funds

In de loop van 2023 en 2024 wordt nieuwe regelgeving van kracht. In Europa zal de nadruk liggen op de Markets in Crypto Assets Regulation (MICAR). Dit zal zorgen voor een verdere groei van het aantal organisaties in de markt, waardoor er meer druk komt te liggen op bestaande organisaties. Deze organisaties zullen moeten opschalen of verder moeten specialiseren. In de zoektocht naar een strategisch partner voor de verdere groei van de organisatie is het management van TAF uitgekomen bij Hodl. Door de gedeelde visie, waarden en bedrijfscultuur kunnen de krachten optimaal worden gebundeld om zo onze huidige, maar ook toekomstige participanten nog beter van dienst te zijn.

Ad van Kemenade, oprichter van TAF en momenteel partner bij Hodl: "Het is geweldig om deel uit te maken van een cryptofonds met een wereldwijde aanwezigheid. Hodl is meer dan een buy-and-hold fonds. Het is een multidisciplinair platform voor de crypto/web3-sector. Zo kwam ik Hodl eerder al tegen tijdens een investeringsronde voor Tradetomato waar ik medeoprichter van ben. De venture-tak van Hodl, Hodl Ventures, nam deel aan deze ronde. Daarnaast is Hodl ook actief in de algoritmische trading bots, een snelgroeiende activiteit binnen de sector. De gelijke aanpak van doorgrondig onderzoek en een langetermijnvisie zorgt voor een interessante toekomst.”

Over Hodl

Hodl is opgericht in 2017, sindsdien hebben we honderden beleggers geholpen met hun belegging in de cryptocurrency markt. Met onze unieke beleggingsstrategie en kantoren in Nederland, Luxemburg en Spanje bieden we beleggers een eenvoudige en toegankelijke manier om hun portefeuille te diversifiëren met cryptocurrency. Naast Hodl Funds maakt Hodl Ventures het werkterrein van Hodl Group compleet. Hodl Ventures is onze venture capital tak die zich richt op het ondersteunen van startende cryptocurrency en blockchain start-ups. Hodl Group streeft ernaar beleggers te ondersteunen bij het diversifiëren van hun beleggingsportefeuille terwijl tegelijk de groei van het ecosysteem verder wordt bevordert.

SHARE THIS ARTICLE