joe

Wat is Banana Gun (BANANA)?

GO TO

Introductie Banana

In de gedecentraliseerde wereld van cryptocurrency creëren ontwikkelaars wereldwijd duizenden unieke investeringsmogelijkheden. Sommige projecten zijn natuurlijk interessanter dan andere en voordat de token wordt gelanceerd, is er al een actieve community die enthousiast is om de token aan te schaffen. Vanwege de 24/7 aard van de markt en de openheid ervan, kan de token echter op elk moment worden gelanceerd. Als de gebruiker dan geen toegang heeft tot zijn wallet, dan kan hij de kans missen om de token tegen een lage instapprijs te kopen.

Bovendien brengt traden in een gedecentraliseerde omgeving andere uitdagingen met zich mee, zoals het kopen en verkopen van tokens die al beschikbaar zijn. Meestal moeten traders transacties zelf uitvoeren door te ondertekenen met hun private key. Echter, hebben ze niet altijd toegang tot hun wallets. Normaliter wordt dit probleem opgelost door een limietorder in te stellen op een gecentraliseerde beurs, maar deze beurzen bieden niet alles en staan haaks op de principes van gedecentraliseerde handel.

Oplossing van BANANA

Om dit probleem op te lossen, biedt Banana Gun verschillende Telegram-bots aan waarmee gebruikers aanstaande tokenlanceringen kunnen "snipen" of veilig live tokens kunnen verhandelen op gedecentraliseerde beurzen. Via de interface van Telegram kunnen gebruikers cryptocurrency kopen en verkopen op de netwerken van Ethereum, Solana, Base en Blast. Elke keer dat een handelaar de bot gebruikt, verdient Banana Gun een kleine vergoeding; 40% van deze vergoedingen wordt vervolgens uitbetaald aan houders van $BANANA, de token van het platform.

Banana Gun, gelanceerd op Ethereum in 2023, streeft ernaar het toonaangevende platform te worden voor Telegram-handelsbots op de netwerken van Ethereum, Solana, Base en Blast. Dankzij Banana Gun kunnen nieuwe crypto traders eenvoudig een bot creëren waarmee ze kunnen handelen bij aanstaande tokenlanceringen. Daarnaast bieden de Telegram-bots van Banana Gun limietorders, copy trading, snelle en veilige swaps, en bescherming tegen anti rug en honeypots. Dit zorgt voor een unieke gebruikersservaring, waardoor Banana Gun een van de grootste aanbieders van Telegram-handelsbots in de industrie is geworden.

Banana's Ecosysteem

Binnen het ecosysteem van Banana zijn de meeste partners nauw verbonden met de handelsmechanismen. Een van deze partners is Empyreal, een infrastructuur voor Web3-dApps die schaalbare en flexibele automatisering, real-time datastreaming, accountabstractie en meer mogelijk maakt. Een andere interessante samenwerking is met DEXTools, een platform dat real-time gegevens en analyses biedt voor gedecentraliseerde handelsplatformen. Dankzij deze nieuwe strategische samenwerking wordt Banana Gun geïntegreerd in DEXTools, waardoor gebruikers stop-loss- of limietorders kunnen instellen zonder DEXTools te verlaten. De meeste partners zijn dus nauw verbonden met cryptohandel en de bijbehorende processen.

Banana in het nieuws

In maart kondigde het Banana Gun-platform aan dat het officieel was gelanceerd op het Layer 2-netwerk Base, met als doel een groter gebruikersbestand aan te trekken en tegelijkertijd zijn bestaande gebruikers een breder scala aan netwerken te bieden. De uitbreiding naar Base werd positief ontvangen door de gemeenschap. Dit werd ook weerspiegeld in het handelsvolume van de Banana Gun-bot, aangezien het volume op Base bijna 50% van het totale volume in maart vertegenwoordigde.

Banana's koers en technische analyse

Na een periode van consolidatie van november tot februari verliet $BANANA de range en begon aan een opwaartse trend, waarbij de prijs binnen twee maanden met meer dan 200% steeg. Sinds april van dit jaar heeft de prijs een lokale top rond het $50-niveau gevormd en is daarna begonnen aan een correctie terug naar belangrijke niveaus. Daarbij vormde $BANANA een dubbele bodem rond het belangrijke ondersteuningsniveau van $27, zoals te zien is in de grafiek. Met de recente stijging in de algehele cryptomarkt, waarbij $ETH voorop loopt in afwachting van de goedkeuring van de spot-ETF, zien we ook een sterke opleving vanaf het ondersteuningsniveau dat $BANANA heeft bereikt. Momenteel test $BANANA de eerdere weerstandsniveaus rond $40. Bij het doorbreken van deze niveaus kunnen we mogelijk een voortzetting van de opwaartse trend zien, waarbij $BANANA nieuwe hoogten bereikt.

Technische Analyse $BANANA

Wilt u het volledige rapport doornemen? Klik op de onderstaande knop om het rapport te downloaden

Download het Banana rapport

Wilt u direct toegang tot al onze onderzoeksrapporten? Maak dan een account aan in onze portal.

SHARE THIS ARTICLE