Onze strategie

Veiligheid

 

Bij Hodl bieden we gediversifieerde beleggingsfondsen aan, die op basis van meerdere facetten rendement creëren voor onze klanten. Als we het hebben over onze beleggingsstrategie lijkt veiligheid niet per se te passen bij de cryptocurrency markt. Toch zou veiligheid de basis moeten zijn van alles wat met crypto te maken heeft. Om veiligheid te bieden hebben we Ledger Vault geïmplementeerd, een zeer veilige methode om onze cryptocurrencies op te slaan. Deze cryptocurrencies worden bewaard in zogeheten cold storage. Dit is een methode waarbij munten worden opgeslagen op apparaten zonder internetverbinding. In de Ledger Vault slaan wij onze Hodl portefeuille op, de munten die wij voor langere tijd willen aanhouden.

Actief Portfolio Beheer

 

Elke dag zijn onze traders bezig met het beheren van de beleggingsportefeuilles. De fondsen worden voortdurend opnieuw gebalanceerd, gewijzigd en vernieuwd. Er zijn een aantal factoren die we meewegen om te beslissen hoe we onze portefeuille aanpassen aan de staat van de markt. In de eerste plaats maken wij voortdurend een technische analyse van elk van onze activa. Wanneer bepaalde tendensen op de markt opduiken, kan het aantrekkelijk zijn om onze beleggingen om te schakelen. Ten tweede zijn we altijd op zoek naar nieuwe beleggingsmogelijkheden.

Bij het zoeken naar nieuwe cryptocurrencies beginnen we eerst met het zoeken naar een realistische use-case van deze munten. Een realistische use-case houdt in dat er een probleem is, en deze cryptocurrency wil een realistische oplossing bieden. Dan is het tijd om te kijken naar de tokenomics van een project, crypto-jargon voor hoe de token wordt gebruikt in hun blockchain-ecosysteem. Verder kijken we naar sociale statistieken, exchange listings en vele andere factoren.

Algorithmic Trading Bots

 

Cryptocurrency is een 24-uurs markt, en ook al werken onze traders verschrikkelijk hard, ze moeten ook slapen. Gelukkig voor ons hebben we onze eigen algoritmische trading bots ontwikkeld, speciaal voor cryptocurrencies. Dit maakt het mogelijk om optimaal te handelen en 24 uur per dag extra rendement te genereren. Trading bots winnen aan populariteit en dat is niet voor niets; ze slapen niet, hebben geen emoties en zullen zonder enige twijfel de vastgestelde strategie volgen. Met kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning, blijven de bots zichzelf slimmer maken.

DeFi Diensten (Decentralized Finance)

 

DeFi ook wel bekend als Decentralized Finance biedt veel mogelijkheden in de wereld van cryptocurrency. Voor de meeste reguliere beleggers zijn deze diensten te ingewikkeld, niet winstgevend en vergen te veel onderhoud. Echter, bij gebruik van een groot bedrag aan fondsen beginnen deze DeFi mechanismen interessant te worden. Dus, wat doen deze DeFi diensten precies?

Ten eerste, Hodl runt nodes voor een select aantal cryptocurrencies. Door een node te runnen, kunnen gebruikers de veiligheid van een blockchain versterken. Voor het runnen van deze nodes worden beloningen gegeven in de vorm van de cryptocurrencies van het ecosysteem. Staking berust op een gelijkaardig principe, door je cryptocurrency te staken versterk je het netwerk en word je dus beloond. Een andere dienst waar we gebruik van maken is het verschaffen van liquiditeit voor bepaalde munteenheden. Door liquiditeit te verschaffen help je de community met het creëren van een gezonde vraag en aanbod. Tot slot is een klein deel van de DeFi diensten gericht op Airdrops. Airdrops zijn gratis tokens die worden uitgedeeld aan alle token houders. Zo wordt een perfecte manier bereikt om constante winst te genereren.

HODL portfolio

 

Al met al bestaat onze portfolio uit drie lagen van cryptocurrency, als eerste hebben we de Hodl munten. Munten die zichzelf bewezen hebben veerkrachtig te zijn en zeer liquide zijn. Deze munten zullen permanent in onze portefeuille blijven en omvatten munten zoals Bitcoin en Ethereum. De tweede laag bestaat uit cryptocurrencies met een technologische toepassing en zijn ontwikkeld door gerenommeerde teams, hebben praktische use-cases laten zien en hebben een groot potentieel. Deze munten zullen voor de lange termijn in onze portefeuille blijven. Tot slot hebben we onze derde laag, dit is een beperkt deel van onze portefeuille dat speculatieve cryptocurrencies bevat die we hebben onderzocht en waarvan we denken dat ze op korte termijn winst zullen genereren. Met ons actief portefeuillebeheer, algoritmische trading bots en opbrengst genererende DeFi diensten groeien we voortdurend en passen we onze portefeuille aan om optimale rendementen te brengen.

Hodl.nl

Leer ons beter kennen!

Plan een afspraak in met een van onze teamleden om meer te leren over uw investeringsmogelijkheden

ContactBel ons op 085 06 07 077

Blijf op de hoogte

Leer meer over cryptocurrency en hoe de markt zich ontwikkeld door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.