joe

Onze algoritmische trading bots optimaliseren onze traditionele strategie

Het handelen op de cryptocurrency markt gaat gepaard met snelle groei, hoge volatiliteit, maar ook periodes van een zijwaartse beweging. Door de inzet van onze zelf ontwikkelde algoritmische trading bots profiteren onze fondsen optimaal van al deze koersschommelingen.

Hodl algoritmische trading bots

Algoritmische trading bots maken het mogelijk om het handelen compleet te automatiseren. Vooraf definiëren wij de handelsstrategie welke wordt omgezet in een script. Hierbij kunnen de bots gebruikmaken van koersschommelingen, maar ook van specifieke handelsindicatoren. Wordt er aan een van de vooraf gedefinieerde voorwaarden voldaan, dan wordt een trade automatisch geopend of gesloten. Onze analisten streven naar een maximaal rendement en zijn dan ook dagelijks bezig met het optimaliseren van de handelsstrategieën van onze trading bots.

Naast het benutten van de koersschommelingen, kunnen de algoritmische trading bots ook worden ingezet voor het tactisch in- en uitschalen van posities. Denk hierbij aan het tijdig uitstappen van een positie bij de start van een neerwaartse trend, of juist het tactisch inschalen van een cryptocurrency bij de start van een ommekeer.

Algoritmische trading bots optimaliseren het actief beheer van onze cryptocurrency fondsen

Gedreven door cijfers

Het handelen op de vrije markt gaat gepaard met emoties. Waar een analist dit zelf dient te beheersen, handelt een trading bot volledig op basis van de allerlaatste cijfers. Het herstructureren en het optimaliseren van de handelsstrategieën zorgt voor een dagelijkse verbetering van de performance.

Handelen 24/7

Een van de voordelen van de cryptocurrency markt is dat deze 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend is. In tegenstelling tot de traditionele markt, biedt dit ook meer kansen. Onze algoritmische trading bots stellen ons in staat optimaal gebruik te maken van de verschillende piekmomenten van de vele tijdszones over de gehele wereld.

Tijdig in- en uitschalen

Algoritmische trading bots kunnen naast het benutten van de koersschommelingen ook worden ingezet voor het in- en uitschalen van posities. Zo kunnen posities worden verbeterd voor een langetermijnstrategie, of juist worden afgeschaald op basis van handelsindicatoren.  

Aangevuld met DeFi diensten

Om onze fondsen verder te optimaliseren zetten wij naast algoritmische trading bots ook verschillende Decentralized Finance diensten in. Deze gedecentraliseerde financiële services bieden meerdere opties om een aanvullend rendement te genereren voor onze participanten. Zo zetten wij ons onder meer in voor processen als staking, airdrops en het draaien van software voor nodes & gateways.

Onze fondsen

Genesis Fund
Een gediversifieerde belegging in cryptocurrency voor instituten, family offices en particulieren.
NAV 
YTD 
Sinds oprichting 
Oracle Fund

Dit fonds is gesloten voor nieuwe beleggers.

NAV 
YTD 
Sinds oprichting 
Consensus Fund

Dit fonds is gesloten voor nieuwe beleggers.

NAV 
YTD 
Sinds oprichting